Final Destination 5 wordt 5nal Destination…

Final Destination… Is dat niet die serie waarin onbekende tieners zo bloederig mogelijk worden afgeslacht zonder een echt verhaal? Zonder de aanwezigheid van een plot (en na mogelijk het slechtste deel uit de serie), komt nu Final Destination 5.

De titel hebben de makers alleen slim belachelijk aangekleed, zoals wel vaker bij films gebeurd. Die is namelijk 5nal Destination geworden. En de makers hebben ook alvast de opening verklapt…

De typische opening van iedere Final Destination vindt plaats in een achtbaan, een vliegtuig of tijdens een NASCAR-race. Nu gebeurt het echter op een brug die in elkaar stort. Hoor ik daar een gaaaaaap?

Zelfs ik kan met iets spannenders komen dan een brug. Doe het bijvoorbeeld in een dierentuin (met etende dieren!) of in de London Eye ofzo. Of beter nog: Sluit al hun Facebook-profielen en maak er een ‘social moord’ van. Daar komen ze vast nooit meer overheen…

Anyway, hieronder een trailer van dat ene deel dat wel goed was:

Lees ook:Final Destination 5 de echte eindbestemming?
Lees ook:Watch This: Parodie The Final Destination
Lees ook:The Final Destination 3D
Lees ook:Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!
Lees ook:Recensie – Shrek Forever After

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>