Wil jij naar Twilight: Eclipse première?

Twilight: Eclipse gaat vanavond in première in het Amsterdamse Tuschinski theater en jij kunt erbij zijn! Of eigenlijk… ik ben erbij en je kunt mij vanavond volgen op Twitter om mee te maken wat er allemaal gebeurt op de rode loper, maar ook in de zaal…

Komt Robert Pattinson echt naar Amsterdam? Trekt Taylor Lautner vanavond zijn shirt uit? Volg CinemaBlogNL op Twitter en je weet het als eerste… Bekijk hieronder een nieuwe exclusieve Twilight Eclipse-clip:

Lees ook:Twilight: Eclipse – Kijkje achter de Schermen
Lees ook:Man dood door Twilight Eclipse
Lees ook:Twilight: Eclipse toch enger dan voorgangers?
Lees ook:Recensie – Twilight: Eclipse
Lees ook:The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1 in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>