Setbezoek aan superheld Thor

Thor is de nieuwe blockbuster waar Marvel fans naar uit kijken. De film komt uit Raleigh Studios, dezelfde studio die Iron Man 2 maakte en de aankomende jaren Captain America: The First Avenger en The Avengers groot maakt.

Iedereen die bleef zitten na de aftiteling bij Iron Man 2 heeft al een voorproefje van Thor gehad (niet gezien? Pech gehad, kijk ‘m nog maar een keer op dvd!). Hieronder gaat het nog iets verder, namelijk een setbezoek en een interview met Thor himself.

Lees ook:The Avengers nu op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD
Lees ook:Avengers Clip en interview met Agent Coulson
Lees ook:Preview The Avengers!
Lees ook:Captain America poster hint naar The Avengers
Lees ook:The Revenant is een meesterlijke film, maar wel een beetje lang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>