Nieuw project Guillermo del Toro?

Zo’n twee weken geleden kondigde Guillermo del Toro aan te stoppen met The Hobbit. Zijn geduld raakte op na eindeloze vertragingen veroorzaakt door filmstudio MGM, tijd die hij veel liever besteedt aan nieuwe potentiĆ«le projecten.

De grote vraag is nu natuurlijk wat del Toro’s volgende project dan precies wordt. Deze week werd plotseling een tipje van de sluier opgelicht, het lijkt er namelijk op dat del Toro bezig is met een eigen versie van…

Van Helsing! Het project wordt gelukkig geen remake van Stephen Sommers’ verschrikkelijke Van Helsing film uit 2004. Del Toro werkt aan een eigen, originele versie, gebaseerd op hetzelfde vampier-jagende karakter uit Bram Stoker’s Dracula.

Op dit moment is del Toro slechts bezig het verhaal en de productie op te zetten, onduidelijk is nog wie uiteindelijk de regie op zich zal nemen. Gezien zijn vele andere projecten – del Toro werkt ook aan eigen versies van Frankenstein, Dr. Jekyll & Mr. Hyde en H.P. Lovecraft’s At the Mountains of Madness – is het niet waarschijnlijk dat hij dit zelf zal doen, maar je weet maar nooit. Zeker is dat we in ieder geval nog heel veel moois kunnen verwachten van een van ‘s werelds meest fantasierijke filmmakers!

Lees ook:Guillermo del Toro stopt met The Hobbit
Lees ook:Emma Watson wordt een Disney prinses
Lees ook:Win een Project X DVD/Blu-Ray!
Lees ook:Tom Cruise in del Toro’s nieuwe film?
Lees ook:Peter Jackson gaat The Hobbit regisseren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>