Nieuwe trailer van… Inception!

Inception is een van die films die misschien niet zo bekend is, maar eenmaal uitgekomen in de zomer in een keer een onverwachte ‘sleeper’ hit gaat worden. Een van die films die langzaam de top 10 in kruipt en daar een paar maanden in blijft.

Eerste aanwijzing daarvoor is de cast (Leo DiCaprio, Ellen Page, Marion Cotillard…) en de regie (Chris Nolan – The Dark Knight). Tweede aanwijzing is het verhaal, waar nog niet zoveel bekend van was. Tot nu dan, want kijk maar snel naar de trailer:

Lees ook:Inception op IMAX te zien (+ nieuwe trailer!)
Lees ook:Chris Nolan: “Geen Heath Ledger in Dark Knight Rises”
Lees ook:The Dark Knight 2 komt eraan…
Lees ook:Eerste Trailer en Poster The East
Lees ook:Recensie – Inception

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>