Wie zit te wachten op remake Let The Right One In?

De remake van Let the Right One In is apart. Terwijl vrijwel alle fans van het Zweedse origineel weten dat een remake alleen maar tegen kan vallen, zullen de aanhangers van de remake pas opstaan als die eenmaal in de bios draait.

Maar een paar pluspunten: Matt Reeves (Cloverfield) neemt plaats in de regiestoel van Let Me In. Bovendien speelt Chloe Moretz (Hit Girl uit Kick-Ass) de typerende hoofdrol. Dit komt fans van het origineel vast bekend voor:

Lees ook:Nieuwe trailer van vampierremake Let Me In
Lees ook:Stephen King over The Stand remake
Lees ook:Recensie – Let Me In
Lees ook:Recensie – A Nightmare On Elm Street 2010
Lees ook:Recensie – Kick-Ass

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>