Geheime Super 8 trailer van JJ Abrams gelekt!

JJ Abrams laat servers over de hele wereld weer flink overuren draaien. Sinds de aankondiging van zijn ‘megageheimesuperproject’ Super 8 en een eventuele trailer die voor Iron Man 2 in Amerika gaat draaien, heb ik dit tot de bodem uitgezocht.

En daar ligt iets heel geils (in filmtermen dan) in het verschiet. Een samenwerking met een MEGA-regisseur bijvoorbeeld. De releasedatum en natuurlijk DE Super 8-trailer…

Geil

Je raadde het misschien al, maar dit is dus een samenwerking tussen JJ ABRAMS en STEVEN SPIELBERG. Yes folks, zo geil is Super 8 dus. De film wordt verwacht in de zomer van 2011 en de trailer die Amerikanen voor Iron Man 2 gaan zien is los gedraaid van de film.

De opnamen zijn namelijk nog niet echt begonnen en het budget wordt geschat op ongeveer 45-50 miljoen dollar. Voor een film die het gaat opnemen tegen blockbusters als Thor, Captain America, Kung Fu Panda 2 en Transformers 3 is dat nogal een gokje van Paramount.

Cloverfield

Helaas heeft Super 8 niks te maken met Cloverfield en is het dus ook geen vervolg… De film wordt wel geregisseerd door JJ Abrams, wat nog niet vaak gebeurde (hij produceert eerder films als Cloverfield en series als Lost en Fringe). En autozieke mensen kunnen ook naar de film, Super 8 wordt niet met schokkende camerabeelden gedraaid.

Dan nog de trailer: Check die hieronder! Zoals puur JJ Abrams wordt er niet veel duidelijk, maar opwindend is het allemaal wel.

Lees ook:Supermysterieuze trailer van JJ Abrams
Lees ook:Iron Man 2 rockt in stoere clip
Lees ook:Mysterieus filmpje opgedoken…
Lees ook:Marvel’s ‘Iron Man 3’ beste openingsdag 2013
Lees ook:Geile versies van Disney prinsessen…

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Geheime Super 8 trailer van JJ Abrams gelekt!

  1. Pingback: Supermysterieuze trailer van JJ Abrams | Cinema

  2. Pingback: Super 8 cast flink aan het groeien | Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>