Supermysterieuze trailer van JJ Abrams

EDIT: Check HIER de gelekte trailer!

Weet je nog toen Cloverfield uitkwam? Die film ging vooraf aan een mysterieuze trailer waarin enkel de openingsscène werd getoond (met dat stuiterend hoofd van het Vrijheidsbeeld) zonder ook maar een titel te laten zien.

Wees maar voorbereid, want een dergelijke trailer zit er weer aan te komen van JJ Abrams (Lost). En al zo snel als… aankomende vrijdag!

Super-8

De titel van het mysterieuze project is Super-8. Let op: dit is enkel de titel van het project, net als dat de titel van Cloverfield in eerste instantie 1-18-08 was (de datum van de release).

Hoe geheim is dit? Zo geheim, dat de trailer in een speciale, met code vergrendelde doos zit. Deze code mag niet eerder ingevoerd worden dan aanstaande vrijdag, wanneer Iron Man 2 in Amerika uitkomt.

Twee minuten

En het is knap, want net als bij de trailer van Cloverfield die in première ging voor Transformers, kan het effect enorm zijn. Zo groot, dat net als bij die film, uiteindelijk mensen na twee uur Iron Man de zaal uit komen lopen en kletsen over 2 minuten van Super-8.

De roddelpers draait alweer overuren en er wordt gespeculeerd dat het een supergeheim vervolg is op Cloverfield. Super-8 kan duiden op het filmformaat waarop Abrams op 11-jarige leeftijd zijn eerste film The Attic opnam.

Cloverfield 2

Kom aanstaande vrijdag zeker terug op Cinema.Blog.nl voor hopelijk de trailer van Super-8. En dan toch maar een beetje hopen op een vervolg op het fantastische Cloverfield!

Lees ook:Geheime Super 8 trailer van JJ Abrams gelekt!
Lees ook:Paranormal Activity 2 van start
Lees ook:The Dark Tower van Stephen King verfilmd
Lees ook:Chicks worden gestalkt in creepy trailer
Lees ook:Hottie AJ Michalka gecast in Super 8

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>