Nieuwe trailer van… Step Up 3D!

Wat kun je verwachten van een Step Up-vervolg? Meer slecht acteerwerk, onbekende acteurs en vervelende hip-hop natuurlijk! Maar ook heel vet dansen, iets waar ieder deel de vorige in heeft overtroffen.

Ik moet zeggen… Het ziet er wel weer gelikt uit en die lichtgevende pakken aan het einde van de trailer? Ik wil er een! Bovendien kan ik een slechtere anderhalf uur hebben dan kijken naar halfnaakte, dansende mensen.

Lees ook:Trailer vd Dag: The Haunting of Molly Hartley
Lees ook:Geheimen van Paranormal Activity 2…
Lees ook:Trailer vd Dag: 2012
Lees ook:Gooische Vrouwen pakken Prada koffers in filmtrailer
Lees ook:Laat deze man stoppen met mailen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>