Nieuwe trailer van… Knight & Day!

Het stopt maar niet vandaag: Nieuwe trailers van Step Up 3D, Salt en The A-Team! Wacht maar totdat je de trailer van Knight & Day ziet… Het doet je hopen dat het niet teveel naar The Bounty Hunter neigt!

In Knight & Day neemt Tom Cruise een onbekende vrouw (Cameron Diaz) mee op een wild actie-avontuurtje. Eindigen ze ook bij elkaar in bed? Dat Cruise raak schiet in de film, is in ieder geval te zien in de trailer:

Lees ook:Jason Statham speelt Jason Statham in de nieuwste Jason Statham
Lees ook:The Green Hornet trailer strak en spectaculair
Lees ook:Recensie – Knight & Day
Lees ook:Trailer nieuwe James Cameron-film Sanctum
Lees ook:My Sister’s Keeper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>