Paranormal Activity 2 heeft regisseur te pakken!

Paranormal Activity 2 is nu al het onderwerp van discussie in Hollywood… en er is nog niet eens een regisseur bekend! Tenminste tot nu, want na veel geraad en gegis is het nu eindelijk zover: Kip Williams regisseert de film! Uuh… wie?

Williams is bekend van The Door in the Floor (met Kim Basinger en Jeff Bridges). Balen dat die roddel over Brian DePalma enkel een roddel was, al is Activity 1-regisseur Oren Peli duidelijk enthousiast. Lees wat hij van Kip Williams vindt:

“Hem willen we voor het project hebben, want hij weet precies wat we de fans geven willen. Ik kan niet wachten om deel uit te maken van wat hij van plan is. Ik zeg niks voor, maar ik weet zeker dat het je flink zal verrassen. Blijf hangen!”

Je kunt nog steeds meedoen met de Paranormal Activity-prijsvraag. En ja, daarmee kun je het eerste deel op DVD of Blu-Ray winnen!

Lees ook:Paranormal Activity-cast in grappige parodie!
Lees ook:Juridische strijd om Paranormal Activity 2
Lees ook:Paranormal Activity verovert de wereld
Lees ook:Paranormal Activity 2 van start
Lees ook:Trailer vd Dag: PARANORMAL ACTIVITY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>