Scott Pilgrim trailer is helemaal Kick-Ass

Scott Pilgrim vs. The World ziet er helemaal strak uit. Eigenlijk kun je het ook helemaal Kick Ass noemen! Of eigenlijk… doet de film een beetje denken aan Kick-Ass. Op het feitje na dan dat de mensen in Scotty Pilgrim wel speciale krachten hebben.

Scott Pilgrim is helemaal verliefd op een meisje, maar moet onverhoopt zien te dealen met haar 7 ex-vriendjes. Die zijn allemaal strijdlustig (lees: willen Scott graag in elkaar trappen). Bijzonder energieke trailer:

Lees ook:Michael Cera vs. zeven boze exen…
Lees ook:Recensie – Scott Pilgrim vs The World
Lees ook:Alsof je weer achter de Gameboy kruipt…
Lees ook:Imagine That
Lees ook:Het vervolg op ‘Twins’ laat nog even op zich wachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>