Final Destination 5 de echte eindbestemming?

Final Destination kent weinig ‘final’, aangezien nu alweer de vijfde film eraan zit te komen. En geef ze ongelijk, net als een serie als Saw of Scream is Destination ontzettend winstgevend. Zo was de laatste 3D-versie een dikke hit.

Nog nooit van Final Destination gehoord? Het gaat meestal om een groepje niet al te slimme kids, die net slim genoeg zijn aan een vreselijke ramp te ontsnappen. In de weken daarop worden ze achtervolgd door ‘de dood’, die in plaats van een simpele hartaanval, blijkbaar de meest ingewikkelde ‘moorden’ bedenkt. Even om je geheugen op te frissen:

Lees ook:Final Destination 5 wordt 5nal Destination…
Lees ook:Watch This: Parodie The Final Destination
Lees ook:Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!
Lees ook:Schijf van 5: Vliegtuigrampen
Lees ook:Bios Top 10: Basterds nog geen Final Destination bereikt!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Final Destination 5 de echte eindbestemming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>