Avatar opnieuw uitgebracht in de zomer (??)

20th Century Fox is van plan om het monstersucces van Avatar nog even uit te breiden, door de film nogmaals in de bioscoop te releasen. In de zomer welteverstaan! Heeft James Cameron een trucje om nog meer mensen naar zijn film te lokken?

Jazeker, de mega-regisseur (megisseur?) is van plan om niet eerder vertoonde beelden te laten zien. Maar gaan mensen er nog iets om geven als iedere donderdag een nieuwe blockbuster (A-Team! Iron Man 2! Twilight Eclipse!) in de bios draait?

Bijt

Regisseur James Cameron is van mening dat films als Alice in Wonderland en Clash of the Titans de bioscooprelease van Avatar bijt. Daarom wilt hij per se dat de film een tweede kans krijgt in de zomer. Of dat ook in Nederland het geval is, is nog niet duidelijk.

Ach, we hebben James Cameron al eerder voor gek verklaard (zoals die keer toen hij zei dat Avatar de manier ging veranderen waarop we naar film zouden gaan kijken. Of dat we allemaal dachten dat het succes van Avatar ‘wel zou meevallen’. Herinner je dat nog?). Dus wie weet wat voor publiek er warm voor loopt.

22 minuten

Tot die tijd zit de dvd-release er nog aan te komen (sans 3D) en staan er talloze filmpjes online. Zoals deze 22 minuten durende making-off:

Lees ook:Avatar 2 en 3 worden over vijf jaar verwacht
Lees ook:Avatar doet de Titanic zinken
Lees ook:James Cameron onthult Avatar 2 details
Lees ook:Avatar op dvd… Maar niet in 3D!
Lees ook:James Cameron gaat diep voor Avatar 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avatar opnieuw uitgebracht in de zomer (??)

  1. David

    Ik denk dat het wel gaat werken xD
    De mensen die de DVD kopen zijn vast een beetje teleurgesteld en denken van: ‘Kon ik hem maar in 3D zien, en gaan dan weer naar de bios’:P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>