Tron Legacy trailer doet denken aan Star Trek

De nieuwe trailer van Tron Legacy is uit en doet denken aan The Matrix meets Star Trek. Het ziet er gelikt uit en ook al heb ik het idee dat de film zich richt op fans van Tron (een film die ik niet heb gezien), is het een echte blockbuster.

Het verhaal gaat ongeveer zo: Een jongen ontdekt dat zijn vader (Oscarwinnaar Jeff Bridges) verdwenen is naar een virtuele wereld, waar hij ook in getrokken wordt. Interessant voor muziekfans, de soundtrack is gemaakt door electroduo Daft Punk…

Lees ook:Daft Punk rockt de Tron Legacy trailer
Lees ook:Recensie – TRON: Legacy
Lees ook:Tron toont nieuwe beelden in trailer
Lees ook:The Hurt Locker grote Oscarwinnaar!
Lees ook:Oblivion Blu-ray review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>