Alice in Wonderland première pics

Ook in Nederland is de première van Alice in Wonderland achter de rug. Misschien geen Johnny Depp, maar wel talloze verklede fans die echt hun best hadden gedaan. Het evenement werd door Disney georganiseerd, in samenwerking met Cinema.Blog en Imagine Film Festival.

Bekijk hieronder een paar van de prachtige creaties, die je vanaf volgende week op het witte doek ziet rondlopen. Wil je meer foto’s checken, kijk dan op de Facebook pagina van Disney! Oh en check de laatste, sta ik ook tussen…

Lees ook:Deze week in de bios: The Lion King 3D
Lees ook:Imagine Trailer vd Dag: Repo Men
Lees ook:Jouw film te zien op het Witte Doek?
Lees ook:Indrukwekkende nieuwe trailer Facebook film
Lees ook:Winnen! Prince of Persia prijzenpakket

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>