Jouw film te zien op het Witte Doek?

Iedereen met een camera op zijn telefoon kan het al: Een echte film maken. En als het om fantasievolle films gaat, kan het natuurlijk helemaal goedkoop. Kijk maar naar Paranormal Activity of The Blair Witch Project.

Maar nu kun jij ook een filmmaker worden, want het Imagine: Amsterdam Fantastic Film Festival biedt de kans om een debuterende regisseur tijdens het filmfestival te worden. Ja, je leest het goed: Jouw filmpje kan op het witte doek vertoond worden tijdens het filmfestival (14 t/m 24 april). Dus filmmakers-in-spé opgelet

Absurd

Het Imagine Film Festival staat bekend om de meest uitbundige films. Of het nu een romantische science fiction is, een absurde fantasy of een over-de-top horrorfilm… het programma loopt altijd lekker uiteen. Dit jaar is een van de thema’s een retro programma, dus films die teruggrijpen op oude stijlen.

Als jij een retro-film of een fake trailer weet te produceren van minimaal 15 seconden en maximaal 15 minuten, wordt jouw film wellicht tijdens het festival getoond. Doe dit voor 10 april, vlak voor het festival dus eigenlijk.

Maar hoe dan?

Upload je filmpje op YouTube en gebruik tenminste de tags ‘Imagine Amsterdam Fantastic Film Festival’ en ‘time capsule’. De 3 filmpjes met de hoogste YouTube-waardering worden vertoond tijdens het festival. Waardeert het publiek jouw filmpje als de beste? Dan win je die felbegeerde Imagine Time Capsule 2010. Kijk voor een beetje inspiratie op de website van Imagine Film Festival.

Lees ook:Eerste films Imagine Film Festival bekendgemaakt
Lees ook:Trailer vd Dag: House of the Devil
Lees ook:Amsterdam Film Week begin november van start
Lees ook:Interview Oliver Blackburn (Donkey Punch)
Lees ook:Wat Imagine Film Festival te bieden heeft…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jouw film te zien op het Witte Doek?

 1. HUMORMAKERS.BE

  Hallo, we zouden graag met jullie linken.
  Onze site is erg toegankelijk voor jong en oud.
  Graag een seintje en hopelijk tot gauw.
  Vriendelijke groeten TenB Bourgois http://www.humormakers.be

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>