Avatar van de eerste plaats verstoten…

In Amerika lijkt Avatar na zeven weken van de toppositie af te zijn… In Nederland staat de film echter nog op de eerste plaats van de bios top 10. Vrijdag stond Avatar in Amerika niet meer bovenaan, maar of het ook om het complete weekend gaat wordt zondagavond duidelijk.

Het is de film Dear John, een zoetsappig liefdesdrama van de schrijver van The Notebook. Vooral de hoofdrollen van Channing Tatum (G.I. Joe, Step Up) en Amanda Seyfried (Mamma Mia!) verklaren het succes. Bekijk hieronder de trailer:


Vanaf 11 maart draait Dear John ook in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Trailer vd Dag: Dear John
Lees ook:Recensie – Dear John
Lees ook:Captain America… Wie wordt vrouw in nood?
Lees ook:Bios Top 10: Alice blijft onverslaanbaar
Lees ook:Channing Tatum neemt plaats achter de camera

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Avatar van de eerste plaats verstoten…

 1. Seppe

  Oh oh, verliezen van een chickflick. Zou James Cameron nu wel goed kunnen slapen?

    /   Reply  / 
 2. Jeroen

  Haha helaas voor Dear John heeft Avatar toch meer geld opgeleverd in dit weekend. Maar dat is niet zo gek. Avatar is de duurste, succesvolste en als het aan mij ligt de allerbeste film ooit!

    /   Reply  / 
  1. Mar

   Ik vind Avatar niet zo boeiend. Techniek enzo wel. Maar het verhaal had beter gekunt. Beste film blijft in mijn ogen toch de ‘Lord of the Rings’ trilogie.

     /   Reply  / 
  2. Tim Koomen

   Uhh… nee hoor. Om precies te zijn heeft Avatar afgelopen weekend in Amerika 23,6 miljoen opgebracht en Dear John 32,4 miljoen. Maar ach, het is ook weer niet alsof Dear John ooit meer geld gaat opbrengen dan Avatar natuurlijk :D

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>