Avatar op dvd… Maar niet in 3D!

Avatar is momenteel nog mensen naar de bioscoop aan het lokken (serieus, hoe vaak ben jij al geweest?) en het nieuws over de dvd begint al flink te borrelen.

Dus Avatar fans, neem diep adem… want er is niet zulk leuk nieuws over de dvd-release. De film komt namelijk niet in 3D uit! De reden daarvoor is…

 

…dat volgens Rupert Murdoch (de baas van 20th Century Fox, de studio van Avatar) de 3D-technologie nog niet genoeg ontwikkeld is om thuis op de bank te kijken. Maar er is ook goed nieuws, de film komt namelijk wel ooit in 3D uit als die technologie verder is ontwikkeld.

Wat betreft die dvd is het wel goed te horen dat die in de winkel ligt op 30 juni 2010! Je leest het goed, over 4 maanden kun je Avatar thuis kijken.

Avatar: The Sequel

Over het vervolg van Avatar is ook nieuws. Die komt er, volgens Murdoch. Hij zegt ook dat regisseur James Cameron eveneens geïnteresseerd is. Ze zijn van plan het verhaal uit de bouwen naar de verschillende manen van Pandora.

Check hieronder een filmpje over hoe de acteurs wél in Avatar acteren. Superboeiend!

Lees ook:James Cameron onthult Avatar 2 details
Lees ook:Avatar opnieuw uitgebracht in de zomer (??)
Lees ook:Avatar 2 en 3 worden over vijf jaar verwacht
Lees ook:Niet eerder vertoond Avatar-materiaal
Lees ook:James Cameron gaat diep voor Avatar 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avatar op dvd… Maar niet in 3D!

  1. Jeroen

    Op de dvd versie zal waarschijnlijk nooit Avatar in 3D staan. Daarvoor moet je de Blu-ray versie aanschaffen die toch niet eerder dan volgend jaar te koop is. En deze film is zo mooi die wil je ook niet in dvd kwaliteit zien maar echt in de bios of op Blu-ray. En in de voorlopig laatste week dat ie in de bios te zien is hoop ik nog voor de derde keer heen te gaan, want elke keer word het nog mooier en mooier. En ik zeg voorlopig laatste week omdat deze film volgens mij om de zoveel tijd weer in de bioscoop te zien is omdat hij zo populair is. Niet voor niks is Avatar de duurste en succesvolste film die er ooit gemaakt is (voorheen Titanic).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>