Avatar doet de Titanic zinken

Het gaat bijna gebeuren… Avatar staat aan de vooravond om Titanic te passeren qua opbrengsten! Totaal van Titanic staat op 1.84 miljard, dat van Avatar nu nog op 1.83 miljard wereldwijd. James Cameron verslaat hiermee zichzelf, aangezien hij beide films heeft gemaakt.

Eerder vroeg ik me af of Avatar de manier kan veranderen waarop we films bekijken. Lijkt er toch op dat dit wel gaat gebeuren… Laat maar komen die 3D-spektakels! Hieronder nog even Avatar in Southpark, extreem grappig:


southpark 13×13 02

Lees ook:Watch This: Southpark doet Avatar parodie!
Lees ook:Is Avatar de nieuwe King of the World?
Lees ook:Skyfall gaat The Dark Knight Rises voorbij bij Wereldwijde Box Office
Lees ook:Avatar opnieuw uitgebracht in de zomer (??)
Lees ook:Avatar van de eerste plaats verstoten…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Avatar doet de Titanic zinken

  1. Seth

    Geweldige aflevering^^

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>