Geruchten doen de ronde over Ghostbusters 3

Al lange tijd doen geruchten de ronde over Ghostbusters 3 en nu Sigourney Weaver weer in de spotlight staat door haar rol in Avatar, slaat ze deze geruchten niet in de wind. “Mij is al een paar keer aangeboden om het script te lezen, maar ik twijfel nog of ik het doe”, zegt de actrice tegen Channel 4.

Ze twijfelt misschien nog, maar Weaver komt wel alvast met een leuke (en kleine) spoiler op de proppen…

“Ik denk dat Bill Murray er meer mee bezig is… In het derde deel keert hij namelijk terug als geest!” Weaver was eerder te zien in de rol van Dana Barrett. Naast Bill Murray zijn ook Dan Akroyd en Harold Ramis in Ghostbusters 3 te vinden. De film komt in 2012 uit.

Lees ook:Wie willen er allemaal spelen in ‘Ghostbusters 3′… en wie niet?
Lees ook:Dames gezocht voor ‘Ghostbusters 3′
Lees ook:Bill en Bruce gaan naar ‘Magic City’
Lees ook:Del Torro denkt al aan Pacific Rim 3
Lees ook:Sherlock Holmes derde deel op komst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>