The Visit van M. Night Shyamalan valt toch een beetje tegen

The Visit moest dit jaar een grote klapper gaan worden voor de ‘grote’ regisseur M. Night Shyamalan. Nu is The Visit niet heel slecht, maar hij valt wel in het niet als je hem vergelijkt met andere ‘enge’ films.

M. Night Shyamalan kennen we natuurlijk van films als The Sixth Sense, Signs en The Village. The Visit heeft spannende momenten, maar doodeng is hij niet. Dat verwacht je wel een beetje als je de trailer hebt gezien. Er zitten trouwens juist veel grappige momenten in de film, dit komt door de jonge acteur Ed Oxenbould die een erg komische rol neerzet als beginnende rapper.

Wat vind jij van de film? De trailer al gezien?

Lees ook:Bijzonder creatieve filmsite!
Lees ook:Iedereen haat M. Night Shyamalan!
Lees ook:Eerste beelden van de nieuwe Avatar-film
Lees ook:Lees hier het script van ‘Nightcrawler’
Lees ook:Check dit filmpje als je ‘Interstellar’ wilt begrijpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>