De Power Rangers zijn volwassen geworden

Dit is geen echte film. Het is ook geen voorproefje van een nieuwe serie. Deze gritty reboot van de ‘Mighty Morphin Power Rangers’ is een fanvideo. Wel gemaakt door mensen uit Hollywood. Adi Shankar, (‘The Grey’, ‘A Walk Among Tombstones’, ‘Dredd’) produceerde, Joseph Khan (‘Torque’ en talloze videoclips) regisseerde en James Van Der Beek (‘Dawson’s Creek’) schreef mee aan het scenario en speelt de hoofdrol in deze gewelddadige versie van de klassieke kinderserie.

Deze duistere korte film, of zoals Shankar het noemt; “bootleg”, speelt zich af in de toekomst. De roze Ranger is gevangen genomen en wordt ondervraagd. In flashbacks zien we wat er gebeurd is met de andere Rangers. Ze zijn allemaal dood, met uitzondering van groene Ranger Tommy. Heeft hij hen verraden? Of is er nog een andere speler in het spel? Ik zal niks verklappen, maar ik raad je wel aan om dit filmpje zo snel mogelijk te kijken.

Deadline meldt dat Haim Saban, de eigenaar van de ‘Power Rangers’, deze korte film off-line probeert te krijgen. Ze vinden dat hun copyright wordt geschaad omdat iemand anders hun eigendom gebruikt. Joseph Khan vindt het onzin en heeft gezegd dat dit een project is dat hij uit liefde heeft gemaakt en waar hij niets mee heeft verdiend. Het is dus een fanproject en dan zijn de copyright regeltjes iets milder. Al kan ik de ophef wel begrijpen. Deze korte film ziet er veel mooier uit en heeft betere speciale effects dan iedere aflevering van de ‘Power Rangers’ ooit.

Lees ook:The Lone Ranger officiƫle trailer
Lees ook:The Lone Ranger Featurette
Lees ook:The Lone Ranger Super Bowl TV Spot
Lees ook:Nieuwe Johnny Depp poster The Lone Ranger
Lees ook:Nieuwe The Lone Ranger Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>