Lego doet ‘Fifty Shades of Grey’

De blokjes van Lego zijn nog nooit zo hot geweest. Animators Antonio en Andrea Toscano hebben de sexy trailer van ‘Fifty Shades of Grey’ compleet nagemaakt met Lego-poppetjes in dit kleine meesterwerk genaamd ‘Fifty Shades of Bricks. De parodie/ode bevat alles uit de originele trailer inclusief de zoenscène in de lift, het kijkje in de Red Room of Pain en de buikspieren van mister Grey.

 

Lees ook:Nieuwe film ‘Fifty Shades of Black’, parodie op ‘Grey’
Lees ook:Nieuwe trailer ’50 Shades of Grey’ is best romantisch
Lees ook:Hier is de nieuwste trailer van ‘Fifty Shades of Grey’
Lees ook:‘Fifty Shades of Grey’ zal niet té kinky worden
Lees ook:Je bent nog lang niet af van ‘Fifty Shades of Grey’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>