Lego doet ‘Fifty Shades of Grey’

fiftyshades-lego4De blokjes van Lego zijn nog nooit zo hot geweest. Animators Antonio en Andrea Toscano hebben de sexy trailer van ‘Fifty Shades of Grey’ compleet nagemaakt met Lego-poppetjes in dit kleine meesterwerk genaamd ‘Fifty Shades of Bricks. De parodie/ode bevat alles uit de originele trailer inclusief de zoenscène in de lift, het kijkje in de Red Room of Pain en de buikspieren van mister Grey.

 

Lees ook:Nieuwe film ‘Fifty Shades of Black’, parodie op ‘Grey’
Lees ook:Nieuwe trailer ’50 Shades of Grey’ is best romantisch
Lees ook:Hier is de nieuwste trailer van ‘Fifty Shades of Grey’
Lees ook:‘Fifty Shades of Grey’ zal niet té kinky worden
Lees ook:Je bent nog lang niet af van ‘Fifty Shades of Grey’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>