Baby in een Batmobile

Als je het kan dromen dan kan designer Tim Baker het voor je maken. De rekwisietenbouwer ging dit keer voor Super-Fan Builds aan de slag met een kinderwagen in de vorm van Batman’s stoerste Batmobile; de Tumbler. Baker maakt een miniversie van deze tank voor een hele grote fan van ‘The Dark Knight’ en zijn jonge zoontje, wiens eerste woordjes “nanananaa Batman” waren. En als je heel goed oplet en een beetje goed kan klussen, kan je straks zelf ook een Batman tank voor de kleine maken.

Lees ook:McConaughey filosofeert er op los in vage autoreclames
Lees ook:Birdman Returns in…’Birdman’
Lees ook:Batman fan bouwt eigen Batcave
Lees ook:The Rock wordt een zingende halfgod in ‘Moana’
Lees ook:Meisjes in kerstpakjes wensen je fijne kerst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>