De favoriete onbekende films van Hollywoodsterren

De leden van de Oscar Academy geven ieder jaar prijzen aan de films die zij het beste vinden. Maar welke films vinden acteurs als Mark Wahlberg, Matthew McConaughey, Jonah Hill en andere filmmakers eigenlijk zelf het beste? Regisseurs, schrijvers, producenten, acteurs en actrices werden door Academy Originals gevraagd naar hun favoriete film… die niemand gezien heeft. Omdat het moest gaan om onbekende films zitten er veel namen bij die je waarschijnlijk niet kent, maar daardoor juist de moeite waard zijn om even op te zoeken.

Lees ook:The Visit van M. Night Shyamalan valt toch een beetje tegen
Lees ook:Eng doen met Skype
Lees ook:Nicholas Cage flipt volledig…
Lees ook:Watch This: Tarantino’s favoriete films van 2009
Lees ook:Mijn favoriete films van 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>