Bizarre reclames met Hollywoodsterren

Een reclame is een goede manier voor een Hollywoodster om even snel een zakcentje te verdienen. Soms gebeurt dat heel stijlvol, zoals in de reclame die DiCaprio, DeNiro en Scorcese hebben gemaakt, en soms maken Hollywoodsterren compleet gestoorde Japanse commercials. Zoals je had verwacht gaat het in dit artikel over deze laatste categorie.

Hulk Hogan

Met Hulk Hogan in deze lijst rek ik het begrip Hollywoodster heel erg op, maar zijn reclame voor airconditioning (denk ik?) is een goede voorbereiding op wat je kan verwachten van deze Japanse commercials. Het is eigenlijk nooit duidelijk waar reclame voor gemaakt wordt en het liedje gaat altijd in je hoofd zitten.

Sylvester Stallone

Met een naakte, zingende Hogan in het achterhoofd gaan we over op Sylvester Stallone die een heel ander imago lijkt te hebben in Japan. Wij kennen hem als actieheld maar in Japan is hij een soort van gevoelige droomman.

En natuurlijk is deze droomman ook een perfecte date die voor je deur staat in een smoking en met een grote bos bloemen om… worstjes te gaan bakken?

In de vorige reclame leek het alsof de makers hem niet eens hebben verteld welke beelden erbij werden gemonteerd. Dat lijkt ook het geval te zijn bij de volgende commercial. Stallone zit als regisseur in zijn stoel en geeft aanwijzingen, maar de aanwijzingen die hij geeft komen niet echt overeen met de extreem gewelddadige oorlogsfilm die hij lijkt te maken. Let vooral op het moment dat hij vol bewondering kijkt hoe een lichaamsdeel wordt afgehakt in deze soepreclame.

Bruce Willis

Misschien denk je bij jezelf; zo raar zijn die reclames niet. Hulk Hogan zingt een liedje in zijn nakie en Stallone is de gevoelige leading man, daarvoor klikte je niet op dit artikel. Je wil hyperactieve Hollywoodsterren en explosies! Zoals deze reclame met Bruce Willis. Waar het over gaat, dat mag je zelf proberen te raden.

In deze reclame wordt iets duidelijker waar Willis eigenlijk reclame voor maakt (een tankstation of een ruimteraket) en hij neemt de moeite om uit bed te komen.

Nicolas Cage

Nu gaan we echt los. Nicolas Cage is normaal al batshit crazy en in de reclames voor het pinballspel Pachinko houdt niets hem meer tegen.

Arnold Schwarzenegger

De koning van de Japanse commercial is Arnold Schwarzenegger. Hij is echt overal voor in en zegt nergens nee tegen. Deze compilatie van zijn reclames is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Hij is een geest in fles, hij zingt karaoke, hij spreekt Japans, hij is een nerd en een superheld. Nu kan je ook nooit meer zeggen dat hij altijd dezelfde rol speelt.

Lees ook:McConaughey filosofeert er op los in vage autoreclames
Lees ook:Dit deden Hollywoodsterren voordat ze beroemd werden
Lees ook:DiCaprio en DeNiro samen in een film van Scorcese
Lees ook:Een piepklein voorproefje op ‘Ant-Man’
Lees ook:Hulk vs Iron Man in nieuwe trailer ‘Avengers 2′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>