Misser bij de Oscarnominaties

Weet je nog dat John Travolta tijdens de Oscars Idina Menzel aan moest kondigen en haar om een of andere reden Adele Dazeem noemde? Bij de bekendmaking van de Oscarnominaties was er weer zo een moment. Voorzitter Cheryl Boone Isaacs mocht de nominaties bekend maken voor beste Cinematography. Eén van de genomineerden heet Dick Pope en je kan wel raden welke kant dit op gaat. In een heel pijnlijk moment, dat direct viral ging, noemde ze hem Dick Poop. Ze verbeterde zichzelf heel snel maar het kwaad was al geschij…geschied! Talkshowhost Conan O’Brien kon het niet laten om dit nog gênanter te maken met een filmpje waarin ze nog meer namen verkeerd uitspreekt.

Lees ook:Verloren op zee met een walvis achter je aan
Lees ook:Watch This: Parodie The Final Destination
Lees ook:Het harde bewijs tegen Noord-Korea
Lees ook:Nu in de bioscoop: In the Heart of the Sea
Lees ook:UPDATE Huub Stapel speelt hoofdrol in horrorfilm Sinterklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>