‘Guardians of the Galaxy’ gaat nu wel heel erg old school

Voor wie in de jaren 80 opgroeide zat ‘Guardians of the Galaxy’ al vol nostalgie. CineFix doet er nog een schepje bovenop door de blockbuster te animeren als een ouderwetse Nintendo game in de ’8-Bit Cinema’. Ben je jonger dan twintig dan zal je vast geen bal snappen van dit filmpje en je vooral afvragen wat er gebeurt. Voor iedereen die opgroeide met een Super Nintendo is dit een feest van herkenning en bijna jammer dat dit geniale filmpje geen echte game is.

Lees ook:Ryan Gosling stelt teleur als regisseur
Lees ook:Takashi Miike’s Ace Attorney Trailer
Lees ook:Benedict gaat er helemaal voor
Lees ook:Lindsay Lohan te zien in Mean Girls 2?
Lees ook:Takashi Miike’s Ace Attorney trailer 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>