Eerlijk over ‘Taken’

De Screen Junkies hebben weer een nieuwe Honest Trailer gemaakt. Dit keer is de ‘Taken’-trilogie het slachtoffer van een kritische blik. Zo valt het de voice-over op dat de films gaan over kidnapping maar dat dit woord nooit wordt gebruikt. Het Ierse accent van Liam Neeson komt ook nog even ter sprake, net zoals het niet zo jeugdige uiterlijk van zijn tienerdochter. Wat je vooral leert uit deze eerlijke trailer is dat Europa een hele gevaarlijke plek is, maar dat Liam Neeson nog gevaarlijker is.

Lees ook:Pas op! Liam Neeson heeft weer een pistool
Lees ook:Liam Neeson helpt je de kerst door
Lees ook:Achter de schermen bij The Grey met Liam Neeson
Lees ook:The Grey Trailer met Liam Neeson
Lees ook:Bekijk de eerste trailer van The Grey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>