Maandag is de beste dag van de week…volgens SpongeBob

De eerste maandag van het nieuwe jaar is door SpongeBob uitgeroepen tot ‘Day of Positivity’. Dit viert de gele spons met een website, om zijn nieuwste film te promoten, en een liedje waarin hij zingt hoe tof de maandag is. Het liedje zal voor de rest van de dag in je hoofd blijven zitten, maar misschien helpt je dat juist om deze eerste maandag goed door te komen.

Lees ook:Disney ontmoet ‘Breaking Bad’
Lees ook:Jennifer Lawrence zingt ‘The Hanging Tree’
Lees ook:Bizarre reclames met Hollywoodsterren
Lees ook:‘San Andreas’ heeft een schokkende trailer
Lees ook:Keira Knightley zingt ‘Lost Stars’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>