Keira Knightley zingt ‘Lost Stars’

De komische dramafilm ‘Begin Again’ viel niet echt op in 2014, maar toch maakt de feelgood film volgens Deadline wel een kans bij de Oscars. Niet als Best Movie maar in de categorie Best Original Song. In de film speelt Keira Knightley een singer-songwriter die met haar grote liefde, gespeeld door Adam Levine (de zanger van Maroon 5), naar New York verhuist voor zijn carrière als popster.

Die relatie gaat natuurlijk kapot en net voordat ze terug wil gaan naar Engeland ontmoet ze een ontslagen muziekproducent, gespeeld door Mark Ruffalo, die haar hoort zingen en wel iets ziet in haar. Wat volgt, kan je wel raden, ze maken een album, doen dit lekker alternatief door hun muziek in de straten van New York City op te nemen en ze krijgen beide weer plezier in muziek maken. Het liedje dat centraal staat in de film is ‘Lost Stars’, gezongen door Keira Knightley en later ook door Adam Levine. De filmstudio zou dit nummer hevig pushen om genomineerd te worden voor een Oscar. Laat in de reacties weten wat je van dit nummer vindt en wie het beter zingt: Keira of Adam?

Lees ook:Deze acteurs maken ook muziek
Lees ook:Seeking a Friend for the End of the World Trailer met Carell en Knightley
Lees ook:A Dangerous Method poster onthuld
Lees ook:Chris Pine als Tom Clancy’s Jack Ryan
Lees ook:Bill en Bruce gaan naar ‘Magic City’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>