“Stop getting Bond wrong!”

James Bond heeft wereldwijd talloze fans en sommige daarvan zijn zelfs fictief. Zoals Steve Coogans hilarische alter ego Alan Partridge. Coogan ken je misschien uit comedy’s zoals ‘The Other Guys en ‘Night at the Museum’, maar het leukste wat hij heeft gedaan, is en blijft de rol van arrogante presentator Alan Partridge. Dit personage is erg populair in Engeland en had zijn eigen tv-serie, talkshow, radioprogramma, film en hij heeft zelfs een boek geschreven. In een aflevering van zijn comedyserie ‘I’m Alan Partridge’ heeft Alan zijn vrienden, kennissen en een klusjesman, die toevallig in de buurt was, uitgenodigd om een avondje gezellig ‘The Spy Who Loved Me’ te kijken. Dat gaat helemaal mis en wanneer iedereen ook nog eens alle Bond-films door elkaar haalt, heeft Alan er genoeg van en legt hij eens en voor altijd uit hoe “de beste film ooit gemaakt” van start gaat.

Nu vraag je je misschien af of Alan het wel bij het goede eind had. Gelukkig is er iemand geweest die de tekst van Alan Partridge boven het intro van ‘The Spy Who Loved Me’ heeft gezet. En wat blijkt… het klopt helemaal.

Lees ook:Achter de schermen bij James Bond
Lees ook:Superman mag alsnog James Bond spelen
Lees ook:Birdman Returns in…’Birdman’
Lees ook:‘The Simpsons’ doen ‘Frozen’
Lees ook:Blofeld in Bond 23

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>