Alles wat er mis is met de nieuwe ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’

De eerlijke trailers van Screen Junkies zijn altijd hilarisch. Op een hele grappige manier, met een klassieke voice-over, worden films helemaal kapot geanalyseerd. Wanneer dat een mislukte blockbuster is als ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ kan je ook voldoende grappen maken. De Turtles zien er bijvoorbeeld doodeng uit, het verhaal is overdreven ingewikkeld, de film is geproduceerd door Michael Bay maar je zou denken dat hij de regisseur was, Megan Fox is lekker, de Turtles uit “onze tijd” waren veel beter en waar zijn Bebop en Rocksteady?

Lees ook:Eerste Teenage Mutant Ninja Turtles trailer
Lees ook:Teenage Mutant Ninja Turtles teaser posters
Lees ook:Om deze reden zijn de films van Michael Mann zo goed
Lees ook:‘San Andreas’ heeft een schokkende trailer
Lees ook:Achter de schermen bij James Bond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>