Superheld vs Superheld in epische trailer

Dit is een van de stoerste trailers ooit. Het is alleen jammer dat het geen echte film is. Want wat zou het gaaf zijn om Thor tegen Superman te zien vechten of Batman tegen Iron Man. De kans dat concurrenten Marvel en DC Comics samen gaan werken, om hun helden tegen elkaar te laten knokken, is bijzonder klein en daarom moeten we het maar doen met deze fantrailer van Alex Luthor. Hij heeft dit korte meestwerkje in elkaar geknutseld met talloze beelden uit films, games, tv-series en hij heeft zelfs gebruik gemaakt van de proefaflevering van de afgewezen ‘Wonder Woman’-serie. Het is bijzonder hoe goed alles op elkaar aansluit en hij heeft er zelfs een verhaaltje van weten te maken. Dr. Doom opent een poort naar meerdere dimensies en alle helden van Marvel en DC komen tegenover elkaar te staan.

Lees ook:Het is tijd voor de ‘Age of Ultron’
Lees ook:Een piepklein voorproefje op ‘Ant-Man’
Lees ook:“Stop getting Bond wrong!”
Lees ook:Achter de schermen bij James Bond
Lees ook:“The Force is strong in my family”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>