Liam Neeson helpt je de kerst door

Ter promotie van ‘Taken 3′ is Liam Neeson helemaal in de kerststemming. Op de tonen van het kerstliedje ’12 Days of Christmas’, waarin wordt gezongen hoe iemand twaalf dagen lang kerstcadeautjes krijgt van zijn grote liefde, deelt Neesons personage Bryan Mills vooral heel veel klappen uit. In deze ’12 Skills of Christmas’ zien we onder andere “12 Arms a Snapping”, “11 Throats a Chopping”, “10 Knees a Breaking” en nog een heleboel andere pijnlijkheden die Mills uitvoert met zijn ‘particular set of skills’ die hij geleerd heeft bij de CIA.

‘Particular set of skills’ is ook de wapenspreuk geworden van de ‘Taken’-films. Fans van de eerste film herinneren zich nog wel het telefoontje, waarin Mills tegen de ontvoerders van zijn dochter zegt dat hij een aantal gevaarlijke vaardigheden heeft, die hij zal gebruiken om de kidnappers te vinden en te doden. Als jij ook een bepaald aantal specifieke vaardigheden hebt, die niets te maken hebben met moord en marteling, dan kan je een hele leuke prijs winnen. Liam Neeson zal dan jouw vaardigheden op LinkedIn aanprijzen.

Lees ook:Pas op! Liam Neeson heeft weer een pistool
Lees ook:Eerlijk over ‘Taken’
Lees ook:Achter de schermen bij The Grey met Liam Neeson
Lees ook:Nieuwe beelden Taken 2
Lees ook:Nieuwe Taken 2 Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>