Parodie op ‘Terminator: Genisys’ geeft antwoord op al je vragen

Met de tijdlijn van ‘Terminator’ is al zo veel gekloot dat zelfs de makers er geen bal meer van begrijpen. ‘Terminator: Genisys’ moet daar verandering in brengen met een nieuwe, alternatieve tijdlijn…waardoor alles nog ingewikkelder wordt. Een parodie op de trailer van de film kon dus ook niet uitblijven. Met een hilarische voice-over hebben de Aurulnauts┬áde eerste drie ‘Terminator’-films laten samenvatten door John Connor en hij legt ook even uit waarom iedereen na het tijdreizen altijd naakt is. Eenmaal terug in de tijd ziet Kyle Reese dat alles anders is en dat het niet zo makkelijk wordt om Sarah Connor in bed te krijgen. Het tijdreizen van de vele Terminators heeft er ook voor gezorgd dat het verleden in deze ‘Paradox Edition’ nu vol zit met meerdere versies van Arnold Schwarzenegger.

Lees ook:Arnohld is “Back” in trailer ‘Terminator: Genisys’
Lees ook:Nieuwe Terminator! Entertainment Weekly heeft de foto’s
Lees ook:Topactrice Reese Witherspoon heeft niet stil gezeten
Lees ook:Hoe naakt gaan de vrouwen in Burlesque?
Lees ook:Arnold is back als Terminator en dit is de eerste foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>