‘The Simpsons’ doen ‘Frozen’

Het intro van ‘The Simpsons’ blijft altijd hetzelfde, met als uitzondering de ‘couch gag’, de scène waarin het hele gezin op de bank eindigt en er allerlei grappige en rare dingen gebeuren. Speciaal voor de kerstuitzending hebben ze een speciaal kerstintro gemaakt en dat kan natuurlijk niet zonder verplichte verwijzing naar ‘Frozen’. De bankgrap van deze aflevering draait dus helemaal om de succesvolle Disneyfilm, met Lisa als Elsa en Homer als Olaf die zijn eigen neus opeet.

Lees ook:Horrorfilm Frozen is ijzingwekkend spannend
Lees ook:Disney ontmoet ‘Breaking Bad’
Lees ook:George Clooney is de nieuwe baas in ‘Downton Abbey’
Lees ook:“Stop getting Bond wrong!”
Lees ook:‘Frozen’ krijgt een vervolg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>