Dit deden Hollywoodsterren voordat ze beroemd werden

Iedere acteur en actrice moet ergens beginnen en voor de meeste sterren is zo een eerste rol er eentje die ze liever willen vergeten. Gelukkig hebben we YouTube! Waar al het vroegere werk van de grootste Hollywoodsterren terug te vinden is. Vaak is het best gĂȘnant en die filmpjes heb ik dus ook expres verzameld.

Bryan Cranston

Het is bijna onmogelijk om Bryan Cranston los te zien van Walter White uit ‘Breaking Bad’. Maar voordat hij deze geweldige rol speelde, maakte hij reclames. Zoals deze, over aambeienzalf.

De reclame is op zich niet zo erg, het gaat over aambeien, maar het is niet alsof hij zichzelf voor lul zet. Dat doet hij pas in deze reclame, waarin hij stinkt als een stinkdier, totdat hij de juiste zeep gebruikt. De kwaliteit van het filmpje is wel slecht, en dat is maar goed ook.

Leonardo DiCaprio

Net zoals Bryan Cranston heeft ook Leonardo DiCaprio een paar reclames op zijn naam staan. Geen gekke dingen, maar het valt wel op dat hij in zijn gezicht niet echt veel ouder is geworden sinds de dagen dat hij van kauwgom hield.

En gek was op een soort van kaas.

George Clooney

Je zou denken dat George Clooney met zijn uiterlijk direct een grote ster zou zijn in Hollywood, maar dat valt tegen. Hij brak in 1994 pas door met de serie ‘E.R.’ en toen was hij al een goede tien jaar bezig. In de tussentijd had hij onder andere een rolletje in ‘Return of the Killer Tomatoes’

Maar dat is gewoon een standaard jaren ’80 bijrol van de oversekste beste vriend. Niets om je voor te schamen als beginnend acteur. ‘Sunset Beat’ daarentegen… De serie was een ‘Miami Vice’-kopie en ging over undercoveragenten die hun eigen regels volgen op een zonnige locatie. George Clooney speelde de rebel met lang haar en een gitaar. Er zijn geen goede beelden van, maar wel foto’s.

Om nog eens te benadrukken hoe ongewoon deze agenten zijn, werd daar in het promotiemateriaal nog eens goed op gewezen.

Jennifer Lawrence

Nu is Jennifer Lawrence een Oscarwinnares die miljoenen verdient met ‘X-Men’ en ‘The Hunger Games’, maar het begon allemaal met de serie ‘Monk’. Ik ga niets zeggen over haar rol, het filmpje spreekt voor zich.

Channing Tatum

Dat niet iedere reclame gĂȘnant hoeft te zijn, bewijst Channing Tatum wanneer hij zijn Mountain Dew is vergeten in deze ‘Fast and Furious’-achtige reclame.

Vin Diesel

Over ‘Fast and Furious’ gesproken, Vin Diesel was niet altijd zo Furious, al was hij wel erg Fast als breakdancer. Zijn eerste film was een lesfilmpje genaamd ‘Breakin’ in the USA: Break Dancing and Electric Boogie Taught by the Pros’. En Vin Diesel was een van deze breakdance professionals, al wordt hij bijna in zijn ballen geschopt door zijn danspartner.

Lees ook:Nieuwe Fast & Furious 6 foto
Lees ook:Nieuwe Fast & Furious 6 trailer
Lees ook:Eerste Teaser Poster Fast & Furious 6
Lees ook:Veel nieuwe Fast & Furious 6 foto’s
Lees ook:Paul Walker Fast & Furious 6 Poster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>