Disney ontmoet ‘Breaking Bad’

Even een filmpje om de maandag mee te beginnen. Na het zien van deze mix van ‘Breaking Bad’ en Disney’s ‘Frozen’ kan je dag niet meer stuk. De creatievelingen van Animeme hebben een parodie gemaakt op het mooie liedje ‘Do You Want to Build a Snowman’ uit ‘Frozen’. In deze nieuwe versie is het niet Anna die aan haar grote zus Elsa vraagt of ze naar buiten komt om een sneeuwpop te maken, maar Walter White die Jesse probeert te overtuigen om samen een meth laboratorium te maken. Het filmpje bevat wel een aantal spoilers, dus als je nog niet bij seizoen vijf bent, moet je deze even overslaan. En hou er rekening mee dat dit liedje de rest van de dag in je hoofd zal zitten.

Lees ook:Maandag is de beste dag van de week…volgens SpongeBob
Lees ook:Disney denkt aan een vervolg op ‘Frozen’
Lees ook:‘Frozen’ krijgt een vervolg
Lees ook:Jennifer Lawrence zingt ‘The Hanging Tree’
Lees ook:Voorproefje van ‘Frozen Fever’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>