Laat je haar nooit knippen door Jim Carrey

Je moet al gek zijn om je haar te laten knippen door Jim Carrey, maar je moet compleet gestoord zijn om je haar te laten knippen door Jim Carrey in de stijl van zijn personage uit ‘Dumb and Dumber’. Toch wist hij twee mensen zo gek te krijgen om te gaan voor de ‘Lloyd’, zoals Jimmy Kimmel het noemt in zijn late night show. Hij had Carrey te gast en kwam met het idee dat het wel grappig zou zijn als de komiek zijn bloempotkapsel bij willekeurige voorbijgangers zou knippen. Met wat kappersspullen en een pan gaat Carrey aan de slag en hij maakt er een potje van. Vooral het laatste slachtoffer zal na het zien van haar nieuwe look, en na het zien van ‘Dumb and Dumber To’, waarschijnlijk geen fan meer zijn van Jim Carrey.

Lees ook:Eerste blik op Jim Carrey en Jeff Daniels in Dumb and Dumber To
Lees ook:Dumb and Dumber To posters
Lees ook:De aanraders van deze maand
Lees ook:Trailer vd Dag: IEP!
Lees ook:Jim Carrey vs Steve Carell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>