‘Avengers: Age of Pinnochio’

De trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’ bevatte naast de griezelige voice-over van James Spader ook een hele griezelige versie van het liedje ‘I’ve Got No Strings on Me’ uit Disney’s ‘Pinocchio’. Het duurde niet lang voordat iemand daar een combinatie van maakte. Nerd Reactor heeft de beelden uit ‘Pinocchio’ onder het geluid uit de trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’ gezet. Pinocchio lijkt in deze mashup trailer opeens een moordlustige marionet en de mooie scène waarin hij een echte jongen wordt, zal nu voor nachtmerries zorgen.

Lees ook:Het is tijd voor de ‘Age of Ultron’
Lees ook:Nieuwste trailer ‘Avengers’ toont The Vision
Lees ook:‘The Avengers’ zijn on-line
Lees ook:Nu is het officieel: DIT is de nieuwe trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’
Lees ook:Niet alle robots zijn slecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>