Galifianakis grapt met Pitt

Fury‘, de nieuwste film van Brad Pitt, is uit en dat betekent een promotierondje langs talloze talkshows en journalisten. Tussen alle serieuze interviews door maakt Brad Pitt ook nog even tijd voor collega Zach Galifianakis, de dikke uit ‘The Hangover’.

Galifianakis begon ooit zijn eigen komische talkshow, ‘Between Two Ferns’, waarin hij de meest schaamteloze vragen stelt en hij het zijn gasten zo ongemakkelijk mogelijk maakt. Hij vroeg Bruce Willis of Ashton Kutcher zijn favoriete kind was en of Willis ook wist dat je gewoon nee kon zeggen tegen een film. En het interview met Sean Penn was één lang, gênant moment.

Het interview met Brad Pitt gaat ook direct de foute kant op, wanneer Galifianakis hem vraagt waarom Pitt altijd Nazi-haters speelt omdat hij juist lijkt op Hitlers ideale man. Het hoogtepunt/dieptepunt van het interview is wanneer de komiek aan Pitt vraagt of zijn relatie met Angelina Jolie een klassiek liefdesverhaal is, eentje zoals die van Ross en Rachel.

Lees ook:Ferrell vs Galifianakis in de nieuwe The Campaign trailer
Lees ook:Eerste trailer The Campaign met Will Ferrell en Zach Galifianakis
Lees ook:The Campaign posters met Will Ferrell
Lees ook:Weer een nieuwe The Hangover III poster
Lees ook:The Hangover Part III trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>