Voordat ‘Idols’ bestond was er…Florence

Florence Foster Jenkins had een droom, ze wilde een succesvolle sopraan worden. Als kind kreeg ze zangles en al snel was het duidelijk dat ze geen talent had. Florence had dit niet door, of wilde dit niet door hebben, en bleef dromen van uitverkochte zalen. Een gebrek aan talent hield haar niet tegen en met haar vaders erfenis kocht ze gewoon succes. Ze nam platen op, begon de Verdi Club en gaf optredens in New York. Al snel werd ze bekend om haar lachwekkende zangkunsten en ramptoeristen kwamen naar haar shows toe om haar te zien falen.

Het deed Florence weinig. Haar bekendste uitspraak is: “People may say I can’t sing, but no one can ever say I didn’t sing.” Uiteindelijk kwam haar droom uit en stond ze in een uitverkocht Carnegie Hall. Een maand later overleed ze. Sindsdien zijn er vier toneelstukken over haar gemaakt en nu komt er ook een film over haar leven uit. Variety meldt dat Meryl Streep de rol van Florence zal spelen en Hugh Grant speelt haar echtgenoot St. Clair Bayfield.

Meryl Streep is een van de beste actrices, maar om Florence te spelen, zal ze een van de slechtste zangeressen moeten zijn. Hoe slecht? Luister en huiver. Laat in de reacties weten hoeveel minuten van Florence je vol kon houden.

Lees ook:Ken jij deze komische film van Meryl Streep?
Lees ook:Meevaller voor Rogen, tegenvaller voor Gadot
Lees ook:The Iron Lady vanaf vandaag verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD
Lees ook:Geen Bale? Doe dan maar Fassbender
Lees ook:Legendarische schrijver van ‘X-Men’ keert terug voor ‘Gambit’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>