Looper nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Looper de verrassing van 2012 is nu op Blu-ray en DVD verkrijgbaar. De film is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson bekend van de The Brothers of Bloom, Brick en Breaking Bad.

In deze spannende actiethriller Looper staat tijdreizen centraal, het wordt gebruikt door zogenaamde Loopers om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe (Joseph Gordon-Levitt), is zo’n Looper, een huurmoordenaar. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven, totdat hij de enige regel voor Loopers overschrijdt: laat je doelwit nooit ontsnappen, zelfs al ben je het zelf. Op een dag wordt de oudere Joe (Bruce Willis) opgepakt en terug gestuurd naar het verleden, wat volgt is een spannende achtervolging en een zoektocht naar een oplossing om het brein achter het illegale tijdreizen te slim af te zijn.

Bekijk de trailer:

Looper is voor velen een van de verrassingen van 2012. Eindelijk weer een aparte sci-fi actie film! De film scoorde op Metacritics (website waar alle bekende review sites samengevoegd worden) niet voor niets 84 van de 100 punten. Dikke voldoende dus.
Het verhaal is origineel, de cast is super (Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt en, niet de minste, Bruce Willis) en de actiescenes zijn ijzersterk.

Joseph Gordon Levitt is Bruce Willis:

Joseph Gordon-Levitt is voor de film volledig getransformeerd om op de jongere versie van Bruce Willis te lijken. En hij lijkt bijzonder goed ook! Om op een jonge Willis te lijken moest Gordon Levitt elke morgen maar liefst 3 uur in de make-up stoel zitten. De make-up artiesten wisten dat ze bij Gordon-Levitt nooit helemaal het gezicht van Willis konden creëren, dus richtten ze zich op enkele van de belangrijkste gezichtseigenschappen zoals zijn neus, lippen, wenkbrauwen, oren en ogen.

Bekijk hieronder een vergelijking:

De film is nu op Blu-ray en DVD in diverse winkels aan te schaffen.


De Blu-ray en DVD bevatten talloze extra’s zoals:

- Commentaar van de regisseur Rian Johnson en acteurs Joseph Gordon-Levitt en Emily Blunt.
- Making of the Featurette
- The Future: From the Beginning
- Three – Part Featurette
- ‘Looper’ Animated Trailer

Op Blu-ray is de film te zien in Full HD 1080p.

Kortom…Looper is een film die je zeker niet wilt missen en in je filmcollectie moet hebben.

Met dank aan: E-One

 

 

Lees ook:Nieuwe poster Looper
Lees ook:Teaser Trailer Looper met Bruce Willis en Joseph Gordon-Levitt
Lees ook:Looper poster met Joseph Gordon-Levitt en Bruce Willis
Lees ook:Coole poster van The Dark Knight Rises
Lees ook:Trailer The Dark Knight Rises!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>