Ghost Rider: Spirit of Vengeance nu verkrijgbaar op Blu-Ray 3D, Blu-Ray en DVD

He rides again – en dit keer in vurig 3D! In dit 3D vervolg op Ghost Rider komt de vurige motorrijder Johnny Blaze opnieuw in actie om de duivel op een wrede manier tegen te houden!

Het verhaal
Johnny Blaze/Ghost Rider (Nicolas Cage) wordt ingehuurd om een jongen, genaamd Danny, te beschermen tegen de duivel. Danny is namelijk de zoon van de duivel, deze is echter van plan op Danny’s verjaardag zijn lichaam overnemen om zo langer op aarde te kunnen blijven. Johnny neemt de opdracht aan, maar enkel onder de voorwaarde dat hij verlost zal worden van zijn Ghost Rider alter-ego. Hij wordt tegengewerkt door de crimineel Ray Carrigan, die door de duivel is veranderd in de ‘ondode’ Blackout en nu de gave heeft om alles wat hij aanraakt te laten vergaan.

Marvel achtergrond
Marvel is het bekendste superheldenmerk te wereld. Superhelden zoals Iron Man, Spider-Man en X-Men zijn slechts enkele succesvolle Marvel-verhalen en ook Ghost Rider is er één van. Er is zelfs een Ghost Rider Marvel stripboekenreeks, waarvan de eerste uitgave uit kwam uit in 1973. Er zijn twee soorten Ghost Riders. Johnny Blaze werd de eerste Ghost Rider, omdat hij om het leven van zijn mentor te redden zijn ziel verkocht aan Satan. Deze verbond Johnny’s ziel met die van de demon Zarathos, waardoor hij uiteindelijk in Ghost Rider verandert. In latere stripboekedities verscheen er een tweede Ghost Rider, genaamd Daniel Ketch, die de broer van Johnny bleek te zijn.

Bekijk de trailer:

Hou je van Marvel en superhelden films en vond je het eerste deel te gek? Dan is dit zeker een aanrader. Ghost Rider: Spirit of Vengeance is nu verkrijgbaar op Blu-Ray 3D, Blu-Ray en DVD.

Met dank aan: eOne

 

 

Lees ook:Ghost Rider: Spirit of Vengeance poster
Lees ook:Ghost Rider: Spirit of Vengeance Trailer
Lees ook:Ghost Rider Spirit of Vengeance Featurette
Lees ook:Nieuwe Ghost Rider Spirit of Vengeance Clip
Lees ook:Bioscoop premières week 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>