Tinker Tailor Soldier Spy nu verkrijgbaar op DVD & Blu-ray

In de spannende spionagethriller Tinker, Tailor, Soldier, Spy, naar het gelijknamige boek van John le Carré, draait alles om een complex netwerk van spionnen in de jaren 70. De film, met rollen voor Oscarwinnaar Colin Firth, Tom Hardy en Gary Oldman, neemt ons mee naar de koude oorlog waarin de gepensioneerde George Smiley (Oldman) een Russische spion moet ontmaskeren binnen de Britse geheime dienst.

Synopsis:

In Tinker Tailor Soldier Spy draait alles om een complex netwerk van spionnen in de jaren ’70. Wanneer geheim agent Ricki Tarr (Tom Hardy) ontdekt dat er een mogelijke mol aanwezig is in de top van de Britse inlichtingendienst MI-6, wordt de gepensioneerde veteraan George Smiley (Gary Oldman) ingeschakeld. De top van de inlichtingendienst, bestaande uit Bill Haydon (Colin Firth), Roy Bland (Ciarán Hinds) en Toby Esterhase (David Dencik), mogen hier niets van weten. Smiley’s laatste missie staat in het teken van het opsporen van de dubbelspion, maar al snel blijkt er sprake te zijn van een ingewikkelde samenzwering. George belandt in een web van intriges…

- Regie: Tomas Alfredson
- Cast: Gary Oldman, Colin Firth, Mark Strong en Tom Hardy.
- Genre: Thriller
- Speelduur: 127 min.

Extra’s:

- Audiocommentaar van regisseur Tomas Alfredson en Gary Oldman
- Interviews met Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, regisseur Tomas Alfredson en scriptschrijver Peter Straughan
- Verwijderde scenes

Met dank aan: Eone

 

 

Lees ook:Bioscoop premières week 50
Lees ook:Smiley poster & trailer
Lees ook:Trailer vd Dag: A Single Man
Lees ook:Daar hebben we Paddington
Lees ook:Recensie – A Single Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>