I Don’t Know How She Does It nu op DVD & Blu-ray

I DON’T KNOW HOW SHE DOES IT (gebaseerd op de gelijknamige bestseller) is een heerlijke komedie vol herkenbare situaties over werkende moeder Kate (Sarah Jessica Parker), die wanhopig probeert haar huwelijk, kinderen en een stressvolle baan te combineren. Kate is een drukbezet en succesvol manager bij een financieel management bedrijf en de moeder van twee kleine kinderen. Ze kan het overzicht houden tussen 9 verschillende valuta’s in 5 verschillende tijdzones, maar ook zichzelf en haar kinderen ‘s ochtends binnen een halfuur klaar hebben staan voor vertrek. Ze liegt tegen haar moeder over hoeveel tijd ze met haar kinderen spendeert, doet buikspieroefeningen in de vergaderruimte en probeert daarnaast ook nog een verleidelijke vrouw te zijn voor haar liefdevolle man Richard (Greg Kinnear). Wanneer Kate een belangrijke zaak krijgt toegewezen waarbij ze regelmatig naar New York moet reizen, zien zij en Richard elkaar nog minder, wat hun huwelijk flink op de proef stelt. En alsof deze situatie nog niet lastig genoeg is, blijkt haar zeer aantrekkelijke nieuwe zakenpartner Jack (Pierce Brosnan) ook een onverwachte bron van verleiding…

DVD/Blu-ray info:

- Genre : Familie, Kinderen, Komedie, Romance
- Duur : 89 min.
- Land : Verenigde Staten
- Production company : The Weinstein Company
- Audio : Engels DTS MA 5.1, Frans DTS MA 5.1
- Ratio : Widescreen 16:9 (1.78)
- Ondertiteling : Nederlands Ondertiteld, Frans Ondertiteld
- Extras : Nu Verkrijgbaar, Scène Selectie, Trailer

Met dank aan: Paradisofilms

Lees ook:Blu-ray Must See: Arrietty
Lees ook:Bioscoop premières week 44
Lees ook:Bekijk een Celebrity-Packed Featurette van Movie 43
Lees ook:Enge Mama clips met Jessica Chastain
Lees ook:Ryan Gosling stelt teleur als regisseur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>