DVD Watch: The Descent Part 2

Sarah heeft de gebeurtenissen in deel 1 maar net overleefd. Zij ging met een groepje vriendinnen in grotten ‘duiken’, waar ze een hele bende aan creepy beesten tegen het lijf liep.

Nu is ze zwaargehavend opgenomen in het ziekenhuis. Maar omdat mensen nogal twijfelen aan haar geloofwaardigheid wordt haar vriendelijk verzocht nog eens op onderzoek te gaan. En daar gaan we weer…

Waarom wel? Een tweede deel van The Descent is op papier een erg goed idee. Een paar dingen in de film werken vrij aardig: vooral de enge momenten zijn meer van hetzelfde en de claustrofobische sfeer is goed overgenomen. Maar verder…

Waarom niet? Leg mij eens een paar dingen uit: Waarom ga je in vredesnaam terug die grotten in waar net al je vriendinnen zijn afgemaakt? En waarom heeft de regisseur Jon Harris gekozen om dit tweede deel te baseren op het Amerikaanse einde van The Descent. In de originele Europese afloop van deel 1 redde Sarah het namelijk nooit uit de grotten. Het is een belediging voor fans en het maakt een film die eerder voelt als een ‘moetje’ vanuit de filmstudio, dan een oprecht vervolg.

Lees ook:Trailer vd Dag: The Descent 2
Lees ook:Del Torro denkt al aan Pacific Rim 3
Lees ook:Transformers: Dark of the Moon trailer premiere
Lees ook:DVD Watch: Eden Lake
Lees ook:DVD Watch: The Unborn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>