DVD Watch – The Hangover

De meest uitbundige vrijgezellenavond vindt plaats in The Hangover, waarin vier vrienden naar Las Vegas vertrekken. Daar aangekomen hebben ze een heftige avond, maar de volgende dag zijn ze een feestbeest armer en een kind rijker…

Maar dat is niet het enige dat de drie overgebleven mannen meemaken. Waarom loopt die tijger rond in huis? En als ze daar kwamen om hun vrijgezelle leven te vieren, waarom is er eentje dan de avond daarvoor dronken getrouwd?

Waarom wel? Als je The Hangover nog niet hebt meegemaakt, dan wordt dat hoog tijd! Het is zonder twijfel de grappigste film van het jaar, vooral omdat er geen rem op de bizarre achtbaan zit waar die gasten in terecht komen.

Alles is een verrassing aan The Hangover, in eerste plaats het einde. En dan te bedenken dat de twee grappigste figuren onbekend zijn: Baardmans Zack Galifianakis en de kleine baby.

Waarom niet? Het is een heerlijke komedie, maar hou je niet van melige studentenhumor of heb je werkelijk geen idee wat er grappig kan zijn aan een film als The Hangover, sla ‘m dan even over. En als je met de insteek gaat kijken om te zien wat die hype nu helemaal is, dan is dat een verkeerde insteek. Net als bij de meeste films overigens (zoals recentelijk Avatar en Paranormal Activity).

Cijfer: 8.5

Lees ook:Ranzige trailer Get Him To The Greek
Lees ook:The Hangover Part III posters en tv spot
Lees ook:Weer een nieuwe The Hangover III poster
Lees ook:The Hangover Part III trailer
Lees ook:Nieuwe The Hangover Part III trailer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>